Κατανομή & Έκδοση Κοινοχρήστων

Κατανομή κοινοχρήστων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή τον κανονισμό της πολυκατοικίας ή την απόφαση της γενικής συνέλευσης.

Έκδοση των κοινοχρήστων, η οποία περιλαμβάνει:

  • Συγκεντρωτική κατάσταση πολυκατοικίας με όλες τις κοινόχρηστες δαπάνες, τα χιλιοστά και το ποσό συμμετοχής κάθε ιδιοκτησίας ανά κατηγορία δαπάνης
  • Ειδοποίηση πληρωμής κοινοχρήστων για κάθε ιδιοκτησία στην οποία αναγράφονται αναλυτικά τα χιλιοστά συμμετοχής, οι συνολικές κοινόχρηστες δαπάνες της πολυκατοικίας ή του συγκροτήματος, και το ποσό συμμέτοχής της ιδιοκτησίας στις δαπάνες της πολυκατοικίας ή του συγκροτήματος
  • Εξοφλητική απόδειξη για κάθε  ιδιοκτησία, την οποία παραλαμβάνει ο συνιδιοκτήτης-ένοικος από τον διαχειριστή, κατά την εξόφληση των κοινοχρήστων.
Παροχή συμβουλών και διευκρινήσεων για οποιοδήποτε πρόβλημα της πολυκατοικίας ή του συγκροτήματος
Με τη νέα μας υπηρεσία on line διαχείριση κοινοχρήστων δίνεται δωρεάν η δυνατότητα στους διαχειριστές να εκτυπώνουν, στον προσωπικό τους εκτυπωτή, μέσω internet, τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας τους.
Δίνοντας τα στοιχεία της πολυκατοικίας, τα στοιχεία του κάθε διαμερίσματος (διεύθυνση, ονοματεπώνυμο, όροφος, τ.μ., ποσοστά κοινοχρήστων, ανελκυστήρα, θέρμανσης, κ.ά.) καθώς και τις δαπάνες της πολυκατοικίας (ΔΕΗ, πετρέλαιο, συνεργείο καθαριότητας κ.ά) μπορείτε από το σπίτι ή το γραφείο σας να εκτυπώνετε κάθε μήνα τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας σας.
Δωρεάν νέα υπηρεσία on line έκδοσης και διαχείρισης κοινοχρήστων >>

Η εταιρία μας αναλαμβάνει όλη την διαδικασία υποβολής των στοιχείων οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου, για το επίδομα θέρμανσης.

Η διαδικασία είναι απλή: 
1. συμπληρώνετε την υπεύθυνη δήλωση που μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο υπεύθυνη δήλωση στοιχείων αιτούμενου το επίδομα θέρμανσης
2. μας την αποστέλλετε με mail
3. σας επιστρέφουμε την απάντηση που μας δίνει το αρμόδιο υπουργείο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...