Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Πως θα πάρετε την επιστροφή του πετρελαίου για την περίοδο 2013-14!

        
Πως θα πάρετε την επιστροφή του πετρελαίου για την περίοδο 2013-14!

Την ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή στην οποία «απογράφονται» οι ένοικοι ή ιδιοκτήτες διαμερισμάτων πολυκατοικιών και τα χιλιοστά επιβάρυνσης του κάθε διαμερίσματος επί των κοινοχρήστων, προκειμένου να δρομολογηθεί η επιστροφή φόρου πετρελαίου θέρμανσης, ενεργοποίησε από την 25/10/2013 η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων.

Με την εφαρμογή του TAXISNET, οι διαχειριστές πολυκατοικιών ή εκπρόσωποί τους μπορούν να δημιουργήσουν το προφίλ της πολυκατοικίας που θα ανοίξει τον δρόμο για τη χορήγηση επιδόματος στους ενοίκους - ιδιοκτήτες, εφόσον προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης και πληρούν τα κριτήρια που έχουν καθοριστεί.

Η Metron αναλαμβάνει, με ελάχιστο κόστος, την διαδικασία που απαιτείται για την επιστροφή του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης. Η διαδικασία είναι πολύ απλή, αφορά τόσο ιδιώτες, όσο και διαχειριστές πολυκατοικιών, και περιγράφεται στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.metron-halkidiki.gr/metron/index.php?option=com_content&view=article&id=140:2012-12-09-09-09-35&catid=39:politics&Itemid=37 

                       Έκδοση Κοινοχρήστων & Διαχείριση Κτιρίων και Οικισμών Εξοχικών Κατοικιών 
              Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες - Real Estate
                Ν.Μουδανιά - Πολύγυρος - Ν.Καλλικράτεια
          Τηλ/Fax. 23730.65555
           e-mail: info@metron-halkidiki.gr
          web: www.metron-halkidiki.gr
          blog: www.metron-halkidiki.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...